historie

Aase ble etablert i 1991. Siden den gang har vi vokst i både størrelse og bredde. Idag tilbyr Aase Gruppen ingeniør- og rådgivningstjenester i hele verdikjeden.

1991

I 1991 etablerte gründer og landets andre kvinnelige tømrermester, Elisabeth Aase, selskapet Aase Byggeadministrasjon AS, som et enkeltmannsforetak.

2005

I 2005 hadde selskapet vokst til ti medarbeidere, og Elisabeth kjøpte det tidligere administrasjonsbygget til Nitedal Tændstikfabrik på Helsfyr.

2017

I 2017 ble Siv.ing Trond Thorvaldsen AS en del av Aase-familien. En vellykket sammenslåing førte til en kompetent stab bestående av tømrermestere, ingeniører og sivilingeniører. Omtrent 50 ansatte var nå under samme tak i den ærverdige og vakre bygningen på Helsfyr.

I DAG

Aase er i dag et veletablert rådgivningsfirma med over 60 ansatte. Samlet har vi lang praktisk erfaring, og høy teoretisk kompetanse, både fra entreprenør- og rådgiversiden. Vi jobber for å sikre kvalitet og gode resultater for våre oppdragsgivere. Gründer Elisabeth Aase er arbeidende styreleder og Kristian Reinertsen er administrerende direktør. Aase-selskapet består av Aase Prosjekt AS, Aase Utvikling AS og Aase Teknikk AS.