KARRIERESTART

Enten du er student, nyutdannet eller i starten av karrieren din finner du mange muligheter hos oss.

Nyutdannet

I Aase  har vi et sterkt fagmiljø og en ledelse med tydelige visjoner. Vi har en god blanding av junior -og seniormedarbeidere som løser interessante prosjektoppgaver i team.

Vi kan love deg at du i Aase vil få oppleve:

 • å bidra til suksess i våre spennende prosjekter
 • samarbeid med våre profesjonelle kunder
 • faglig og personlig utvikling i våre prosjektteam

sommertrainee

Aase er en attraktiv arbeidsgiver for studenter med høye ambisjoner. Vår ambisjon er å være den beste partneren for bærekraftig eiendomsutvikling. Har du lyst til å ta del i dette, anbefaler vi deg å søke stilling som sommertrainee i Aase.
 

Hvert år velger vi ut noen heldige kandidater til vårt sommertrainee-program. Som sommertrainee får du en utfordrende, lærerik og sosial sommer. Du vil få relevante arbeidsoppgaver og verdifull erfaring, du får jobbe sammen med faglig sterke og trivelige kolleger – pluss ha det gøy sammen med andre sommertrainees.

Vi ser etter engasjerte studenter som går 3.-4. årstrinn ved høyere utdanning innen bygg, eiendom, prosjektledelse, bærekraft, tekniske fag og lignende.

Gjennom sommeren får du mulighet til å:

 • jobbe med reelle og varierte arbeidsoppgaver
 • bli inkludert og få ansvar i ulike prosjekter
 • få en fadder som vil følge deg opp i løpet av sommeren
 • gjennomføre et sommerprosjekt sammen med andre sommertrainees, som presenteres for alle ansatte og ledelsen i slutten av sommeren
 • bli inkludert i interne sosiale arrangementer og Aase Sport & Kultur

ansattes erfaring

"Min tid hos Aase var utrolig lærerik og sosialt givende. For alle studenter som er nysgjerrige på prosjektledelse, liker å utfordre seg selv og som ønsker å vokse både faglig og personlig, anbefaler jeg på det varmeste å søke på stilling som sommertrainee. Aase er det perfekte stedet for ivrige studenter som tør å ta ansvar."

JUL KRISTIAN KARLSEN
SOMMERTRAINEE 2022 OG 2023

"Gjennom to år med sommerjobb har jeg blitt godt kjent med Aase. Jeg fikk jeg bistå som prosjektlederassistent på offentlige prosjekter både i tidligfase og utførelsesfase, og fikk derfor et godt bilde av de ulike rollene Aase fyller i store og små prosjekter. I tillegg til faglig dyktige medarbeidere, har Aase også en unik kultur med vekt på ansattes trivsel. Det var derfor ingen tvil om at jeg ønsket med tilbake til Aase ved endt studie."

JULIE LANDENGET
Sommertrainee 2020

"Å være sommetrainee i Aase opplevde jeg som veldig spennende og lærerikt. Jeg fikk muligheten til å delta og bidra i flere prosjekter, som befant seg i ulike faser. Jeg fikk mye ansvar, og lærte om viktigheten av tverrfaglighet for å oppnå gode prosjekter. Det aller beste med Aase er den inkluderende kulturen med høyt fokus på det sosiale."

THEA BRENN
SOMMERTRAINEE 2021 OG 2022

"Som sommertrainee jobbet jeg fulltid som prosjektlederassistent på rehabiliteringsprosjektet Rebel, samt den nye ungdomskolen på Eineåsen. Det viste meg hvor viktig Aase sin tilstedeværelse er, og muligheten for påvirkning både i store og små prosjekter. Det arrangeres også flere sosiale arrangementer gjennom sommeren, noe Aase virkelig er gode på."

BÅRD TVEITERÅS
SOMMERTRAINEE 2021 OG 2022

masteroppgave

Er du opptatt av bærekraftig eiendomsutvikling? Vi er alltid interessert i å komme i kontakt med studenter som ønsker å skrive masteroppgave om temaer som er interessante for og relatert til vår virksomhet. Vi vurderer fortløpende innsendte søknader og de aktuelle vil bli kontaktet. 


Søknaden vil bli vurdert ut fra aktualitet, faglig relevans og motivasjon. Den skal være på maks én side, og følgende spørsmål skal svares ut:

 • Hvorfor ønsker du/dere å samarbeide med Aase i forbindelse med masteroppgaven?
 • Hvilket tema skal du/dere skrive om?
 • I hvilket omfang ser du for deg at Aase skal involveres i masteroppgaven?
Laster opp vedlegg...
fileuploaded.jpg
Opplastingen feilet. Max filstørrelse 10MB
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.