jobbe hos oss

Vi er stolte av arbeidet vårt, og som medspiller i Aase, vil du ta del i en kultur der medarbeidere bidrar med «det lille ekstra» som skal til for å lykkes.

Arbeidsmiljø

I Aase har vi et hyggelig og uformelt arbeidsmiljø med mye humor, og åpen kommunikasjon på tvers av alder, avdelinger, ansatte og ledelse.

Et godt arbeidsmiljø er viktig for Aase. Vi har god balanse mellom det profesjonelle, det uformelle, og det sosiale, og kan friste med mulighet for personlig og faglig utvikling, fleksibel arbeidstid, tydelige mål for selskapet, trygge rammer, og hyggelige sosiale sammenkomster.

Dette bidrar til trivsel, motiverte medarbeider og til god resultatoppnåelse for hele selskapet.

aase sport & kultur

I Aase engasjerer vi de ansatte til å sosialisere seg, både i og utenfor arbeidstiden. Dette er grunnen til at Aase Sport & Kultur eksisterer. Langrenn, padling, klatring, grilling, rebus, kokkekur, teater, og bading med badstu er et lite utdrag av aktivitetene som Aase sport & kultur arrangerer. Det er lav terskel for å bli med og for å foreslå fremtidige aktiviteter/sosiale sammenkomster.

Aase Sport & Kultur arrangerer også Run For Pride. Et årlig løp der Aase Gruppen inviterer næringslivet til å løpe for åpenhet og mangfold.

læring og utvikling

Hos Aase har du store muligheter til å påvirke din egen utvikling og karriere. Vi jobber kontinuerlig med faglig utvikling for å ha fornøyde kunder, motiverte medarbeidere og en god arbeidshverdag. For å oppnå dette har vi godt kollegialt samarbeid, kompetanseoverføring mellom medarbeiderne, og relevante kurs, både internt og eksternt.

vår arbeidsplass

Hjertet i Aase er vårt kompetansehus i Fyrstikkalléen 7 på Helsfyr. Lokalene våre fungerte opprinnelig som administrasjonsbygg for Nitedals fyrstikkfabrikk. Vi står med beina solid plantet på historisk grunn, med blikket rettet mot fremtiden.

great place to work

I Aase er våre ansatte vår viktigste ressurs.

I Aase vil du oppleve at ledelsen jobber aktivt for å ivareta en god kultur og et godt arbeidsmiljø for alle. Aase er Great Place to Work-sertifisert, og vi jobber systematisk med å bygge en bedriftskultur som er så god at vi blir blant de beste aktørene i bransjen.