ERFAREN

Hos oss får du mulighet til å jobbe med spennende prosjekter og utfordringer, samt mulighet for videreutvikling.

Hos Aase vil du oppleve

  • et felleskap som drar i samme strategiske retning 

  • en dynamisk og lettbeint organisasjon 

  • kort vei mellom ledelse og medarbeiderne 

  • kulturbygging og samhold via sosiale aktiviteter 

  • inkluderende og åpen kultur der det bygges langsiktige relasjoner  

  • spennende prosjekt og muligheter til å lede høyt kvalifiserte medarbeidere

ansattes erfaring

"Som Senior byggeleder i Aase opplever jeg meningsfulle dager fylt med spennende utfordringer som løses på tvers av fagområder og prosjektteam. Det jeg virkelig vil trekke frem ved Aase, er arbeidsmiljøet og den gode blandingen av unge og erfarne kollegaer. Dette skaper en dynamisk og inspirerende arbeidsplass hvor jeg får muligheten til å utvikle meg både faglig og sosialt."

Marius Algarheim
SENIOR BYGGELEDER

"15 år med prosjekt- og byggeledelse i Aase har gitt meg enormt mye faglig og sosialt. Jeg har jobbet med mange spennende prosjekter, og ikke minst sammen med veldig mange kolleger med høy kompetanse. Spesielt gøy er det å se at de unge nyutdannede i løpet av kort tid blir erfarne prosjektledere, og flere og flere velger å bli i Aase over tid. Aase gir muligheter til utvikling internt."

Terje Haugen
PROSJEKTSJEF

"Jeg har vært en del av Aase siden januar 2021, og jeg må si at det har vært en fantastisk opplevelse så langt. Arbeidsmiljøet her er virkelig noe å skryte av, med kolleger som virkelig bryr seg om hverandre og ønsker å se hverandre lykkes. Aase er involvert i en rekke spennende prosjekter over ulike bransjer, noe som gir meg muligheten til å lære og vokse kontinuerlig. Jeg setter pris på den tverrfaglige tilnærmingen."

GRO EKHOLDT NORLAND
PROSJEKTSJEF

Prosjekter

SE ALLE