Forfatter: aase.no | Foto: Tove Lauluten

Aases nye kontorlokaler

Etter en intens byggeperiode kunne Aase-ansatte spent flytte inn i nyoppussede kontorer.

Fyrstikkalléen 7 har vært et helt spesielt prosjekt. Både fordi det er våre egne lokaler og fordi vi har brukt bygget til å teste grensene for hva som er mulig å få til med et gammelt bygg, fullt av historie. Det gamle eikegulvet er pusset opp og gjenbrukt og de gamle detaljene er nøye fremhevet i kombinasjon med nye, moderne løsninger. De originale, vakre dørene er gjenbrukt, og viser vei inn til en helt ny romløsning med plass til flere nye kontorplasser. Lokalene bader i lys fra de store vinduene, og det er åpnet opp for gjennomgående flater som gjør lokalet lysere og mer samlende.

Vi har også modernisert det elektriske med nytt, miljøvennlig klimaanlegg og LED i all belysning. Den rehabiliterte etasjen er ikke til å kjenne igjen, og vi anbefaler å ta en titt ved neste besøk.

Vi i Aase har selvfølgelig prosjektledet rehabiliteringen selv og stortrives i vårt nye kontorlandskap.
Arkitekt i prosjektet har vært Mellbye Arkitektur Interiør AS.

Foto: Tove Lauluten
Foto: Tove Lauluten
Les flere artikler:

Løpekurs | Aktiv mot kreft

Aase består av medarbeidere som begeistres av høyt tempo i et godt arbeidsmiljø. Vi har tradisjon for å være aktive både sosialt og sportslig gjenn...
Se alle artikler