Forfatter: bygg.no

Omtale i bygg.no: – Aase Prosjekt signerte rammeavtale med Entra

Aase Prosjekt har signert rammeavtale med Entra. Første bestilling er å fornye Tordenskioldsgate 12 i Oslo sentrum.

Rammeavtalen mellom Aase og Entra har en varighet på tre år.

– Vi er utrolig glade for denne tilliten, og for å få jobbe med en fremtidsrettet og seriøs aktør som Entra. Entra er ambisiøs på vegne av sine prosjekter. Det møter også Aases verdier og ambisjoner om å bidra til en bærekraftig by- og stedsutvikling. Sammen Entra får vi utfordrende oppgaver, som også videreutvikler oss som selskap, sier administrerende direktør Marius Tunstad i Aase Prosjekt i en melding.

Han synes at det er spennende at Nye Aase, rett etter nyetableringen, går i gang med Entras prosjekter.

Tidligere Aase Byggeadministrasjon har i år blitt til Aase Prosjekt, og to nye søsterselskaper er etablert – Aase Utvikling og Aase Teknikk.

 

Entra har engasjert Aase for prosjektledelse av Tordenskioldsgate 12 (T12). Prosjektet er i oppstart nå, og arbeidet starter ved juletider.

Bygget får nye tekniske anlegg, og mer funksjonelle kontoretasjer ved at dagens atrium bygges igjen. De nye tekniske installasjonene blir samlet i et nytt påbygg på taket, utført med trekledning som visuelt har en kvalitet lik den originale vindusomrammingen i teak. Takterrassen, med utsikt over Rådhusplassen og Oslofjorden, utvides.

Bygget skal være ferdig i 2021.

bygg.no

Les flere artikler:

Kvinnedagen 2024

  8. mars markerer vi den internasjonale kvinnedagen og setter søkelyset på viktigheten av likestilling.   Byggebransjen har en kjent utfordri...

Oslo Atrium

Oslo Atrium, plassert i Dronning Eufemias gate 6A i Bjørvika, står i begynnelsen av en bemerkelsesverdig transformasjon. Dette ombyggingsprosjektet...
Se alle artikler