Vi søker erfaren prosjektsjef / prosjektleder

Kontakt oss

Aase Prosjekt AS er et av Oslos ledende prosjekt- og byggelederfirma. Vi holder til i vårt eget bygg sentralt på Helsfyr ved Fyrstikktorget.

Firmaet ble etablert i 1991 og har i dag ca. 50 medarbeidere og en meget solid økonomi. Aase er i vekst og satser også på eiendomsutvikling gjennom Aase Utvikling AS. I november 2017 ervervet Aase 100% av aksjene til Siv ing Trond Thorvaldsen AS. Vi har svært god ordrereserve og søker derfor etter nye medarbeidere til å være med på den videre utviklingen av selskapet.

Vår satsing på et godt arbeidsmiljø hvor medarbeiderne utvikler seg, tar eierskap og ser kundene gir fornøyde oppdragsgivere som stadig kommer tilbake med nye oppdrag. I Aase har vi gjennom lang tid sett verdien av mangfold og har en meget god balanse mellom kjønn, erfaring og bakgrunn. Dette ser vi som en verdi for de ansatte og våre oppdragsgivere.

Gjennom samspill, entusiasme og mot når vi kundens mål.

PROSJEKTSJEF/PROSJEKTLEDER
Vi har prosjekter i samarbeid med store profesjonelle kunder, private aktører og offentlige byggherrer. Aase jobber i hovedsak med større bolig- og næringsbygg, borettslag/sameier og eiendomsutvikling. Størrelse og kompleksitet i prosjektene øker i kombinasjon med nye gjennomføringsmodeller og samhandlingsprosesser. Vi søker derfor erfarne prosjektsjefer/prosjektledere som kan bidra til videre positiv utvikling for Aase og næringen.

Du har:

  • min. 5 års relevant erfaring og høyere utdannelse
  • gode leder- og samarbeidsegenskaper
  • forståelse for komplekse prosesser og organisasjoner
  • initiativ og gjennomføringsevne
  • analytisk, strategisk og kommersiell tilnærming til alle faser av et prosjekts utvikling

 

Det er viktig at du er løsningsorientert, dyktig til å kommunisere, engasjert og liker å arbeide sammen med andre.

Kundene våre sier at vi er:

  • kunnskapsrike, har mye erfaring og høy kompetanse
  • samarbeidsorienterte, kreative, klare og tydelige
  • engasjerte og bidrar til økt verdi i prosjektene
  • leverer med høy kvalitet

 

Vi er flinke til å gjøre hverandre gode og prioriterer et godt sosialt arbeidsmiljø. Aase reiser på turer, både inn og utland. Vi støtter Aktiv mot kreft og deltar på flere arrangementer gjennom bedriftsidrettslaget Aase Sport.

Bedriften har meget gode systemer og bruker betydelige ressurser på videreutvikling av disse.

Hos oss vil du få spennende og utfordrende oppgaver og jobbe i team. Arbeidsoppgavene dine vil bli tilpasset dine interesseområder.

Kontakt
Mer informasjon om stillingen kan fås ved å kontakte:
Marius Tunstad på tlf 458 69 306

Søknad med CV sendes til:
Aase Prosjekt AS, Fyrstikkalléen 7, 0661 OSLO eller e-post til: marius.tunstad@aase.no