Forfatter: Aase.no

Løpekurs | Aktiv mot kreft

Aase har samarbeidet med Aktiv mot Kreft siden desember 2017.

Den felles målsettingen med samarbeidet er å få flest mulig av de ansatte i Aase til å delta i en distanse i Oslo Maraton.

Sammen med Aktiv mot kreft har vi lagt opp til ulike fellesaktiviteter gjennom året. Målet er å bygge opp til Oslo Maraton, og for å styrke samholdet internt.

Nylig gjennomførte vi et løpeteknikk-kurs i strålende vårsol på Valle Hovin. En interessert og sprek gjeng fikk en gjennomgang av effektiv løpeteknikk med personlige tilbakemeldinger og tips. Det var god stemning og motiverte deltagere, og vi gleder oss til å stille til start på Oslo Maraton.

Adm.dir. Marius Tunstad sier dette om samarbeidet:

«Aase består av medarbeidere som begeistres av høyt tempo i et godt arbeidsmiljø. Vi har tradisjon for å være aktive både sosialt og sportslig gjennom hele året, og kan skilte med rekordlavt stabilt sykefravær i en årrekke. Aases etiske retningslinjer favner ut over vår forretningsdrift og ansvarliggjør oss overfor samfunnet for øvrig. Samarbeidet med Aktiv mot kreft engasjerer oss både som organisasjon og individer, og hjelper oss ta vår del av samfunnsansvaret i tillegg til at de er pådrivere for å holde aktivitetsnivået oppe.»

Les flere artikler:

Kvinnedagen 2024

  8. mars markerer vi den internasjonale kvinnedagen og setter søkelyset på viktigheten av likestilling.   Byggebransjen har en kjent utfordri...
Se alle artikler