Ambisiøs og dyktig prosjekt-, prosjekterings- og byggeleder

Aase Gruppen består i dag av tre selskaper – Prosjekt, Utvikling og Teknikk- med tømrer- og murermestere, ingeniører og sivilingeniører med bred erfaring og høy kompetanse innen prosjektledelse, utvikling, tekniske fag og energi- og miljø. Vi jobber i alle faser, fra mulighetsstudier og prosjektutvikling til prosjektering og gjennomføring.

Vi er i dag cirka 50 medarbeidere, og holder til i vårt eget bygg sentralt på Helsfyr ved Fyrstikktorget. Les mer om oss på www.aase.no


Vi søker Prosjekt-, Prosjekterings- og Byggeledere!

Vil du lede spennende prosjekter i et av Oslos ledende prosjekt- og byggelederfirma?

Aase har prosjekter i samarbeid med store profesjonelle kunder, private aktører og offentlige byggherrer. Vi jobber i hovedsak med større bolig- og næringsbygg, formålbygg, borettslag/sameier og eiendomsutvikling. Størrelse og kompleksitet i prosjektene øker i kombinasjon med nye gjennomføringsmodeller og samhandlingsprosesser. Vi ønsker å styrke teamet vårt med flere dyktige medarbeidere. Er du den vi ser etter?

Hos oss vil du være en del av et team som jobber sammen for å sikre kvalitet, utvikling og resultater.
Det er derfor viktig for oss at du kjenner deg igjen i våre verdier samspill, entusiasme og mot, som vi arbeider etter hver dag.

Du vil komme inn i et solid selskap med vekstambisjoner. Det er stor grad av frihet, korte beslutningsveier og gode muligheter for personlig og faglig utvikling. Hos oss vil du få spennende og utfordrende oppgaver, og muligheten til å jobbe i et høykompetent team. Vi ønsker å satse på våre medarbeidere, og vil derfor tilpasse arbeidsoppgavene til dine interesseområder.

Vi er flinke til å gjøre hverandre gode og prioriterer et godt sosialt arbeidsmiljø. Aase reiser blant annet på turer, både inn- og utland. Vi arrangerer og deltar på flere arrangementer gjennom Aase Sport&Kultur.

Høres dette interessant ut?

Vi oppfordrer deg til å ta kontakt eller søke ved å sende e-post til rekruttering@aase.no. Legg gjerne ved din CV.