Betingelser for bruk av personopplysninger

Personopplysninger
Informasjonen du oppgir til Aase når du fyller ut skjemaer på denne nettsiden, for eksempel navn og adresse, er nødvendig for at vi skal kunne behandle forespørselen din. Sikkerhetsrutiner er etablert for å beskytte dine personlige data mot utilsiktet tilgang og bruk. Vi jobber for å sikre at du alltid føler deg trygg når du sender inn personlig informasjon til oss.

Vi samler inn data når du registrerer deg for å abonnere på nyhetsbrev eller melder interesse for prosjekter eller ledige stillinger. Vi registrerer også personlige data når feil rapporteres eller når du kontakter oss via andre kanaler.

Informasjonen du oppgir, er lagret så lenge det er nødvendig for å behandle forespørselen. Informasjon kan lagres i lengre tid hvis det er lovhjemlet eller for å beskytte våre juridiske interesser.

Aase behandler dine personopplysninger for å håndtere blant annet interesseskjemaer og feilsøking. Dataene kan også danne grunnlag for markeds- og kundeanalyser, markedsundersøkelser og statistikk. Dine data kan også brukes for å tilby målrettet informasjon og markedsføring.

Vi kan dele dine personopplysninger til selskaper i Aase-gruppen i den hensikt å imøtekomme din forespørsel på en best mulig måte.

Hvis du ikke vil at Aase skal bruke dine personopplysninger til markedsføring, kan du varsle Aase skriftlig. Du har også rett til å få feil eller ufullstendig informasjon korrigert, sperret eller slettet.

Informasjonskapsler / Cookies
Når du besøker nettstedet vårt, kan informasjonen lagres på datamaskinen din i form av en “informasjonskapsel”. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som overføres fra nettstedet til harddisken eller nettleseren din. Dette gir oss informasjon om når og hvor lenge du besøkte nettstedet vårt, hvilke sider du besøkte og hvilken side du besøkte før du kom til nettstedet vårt. Vi kan også se hvilken internettleverandør og nettleser du bruker, og om du besøker nettstedet vårt ved hjelp av en datamaskin, smarttelefon eller nettbrett. Vi bruker denne informasjonen til å tilpasse innhold slik at det bedre overholder dine forventninger, og for å se hvordan vi kan forbedre vår informasjon på aase.no. Informasjonskapsler kan også brukes til å gjøre reklame og annet innhold mer relevant.

Enkelte nettlesere lar deg endre innstillinger slik at du ikke godtar informasjonskapsler eller blir varslet når informasjonskapsler er installert. Hvis du foretrekker å ikke godta informasjonskapsler, bruker du veiledningen i nettleseren din for å se hvordan du endrer disse innstillingene. Vær oppmerksom på at noen av nettstedets funksjoner ikke alltid fungerer som de skal.

Statistikk
Nettstedet bruker Google Analytics, en webanalysetjeneste levert av Google, Inc. (“Google”). Google Analytics bruker informasjonskapsler for å analysere hvordan besøkende bruker nettstedet. Informasjon generert av informasjonskapsel gjennom din bruk av nettstedet (inkludert din IP-adresse), blir overført til og lagret av Google på servere i USA. Google bruker informasjonen til å analysere bruken av nettstedet ditt, og utarbeider rapporter til eieren av nettstedet om aktiviteter på siden og å tilby ytterligere tjenester relatert til aktiviteter på siden og bruk av Internett.

Google kobler ikke din IP-adresse til annen informasjon i Googles besittelse. Du kan avslå bruk av informasjonskapsler ved å velge bestemte innstillinger i nettleseren din. Du kan også justere ditt samtykke av Cookies på www.aase.no ved å klikke her.