Forfatter: Aase.no

Sommerstudenter fast ansatt i Aase

Aase Gruppen er stadig på jakt etter nye talenter. Julie Landenget og Jostein Tungevåg hadde sommerjobb i Aase Gruppen i 2020. De har begge takket ja til å begynne i Aase Gruppen etter endt masterstudie ved NTNU. Både Jostein og Julie vil gå inn i heltidsstillinger fra august 2021.

– Aase Gruppen har lang og god erfaring med å ansette sommerstudenter og ser dette som en god rekrutteringsarena. Vi, som selskap, og sommerstudentene blir kjent med hverandre både faglig og sosialt, sier administrerende direktør Kristian Reinertsen.

Vår erfaring med unge og nyutdannede, og spesielt med Julie og Jostein, er at de er langt fremme i bruk av det nyeste innen den teknologiske hjelpemidler og at de utfordrer oss på hvordan vi utfører det daglige arbeidet. Slike friske blikk er viktig for å ligge i front og stadig forbedre oss.

Jostein og Julie har begge trukket frem det gode miljøet i Aase og var også fornøyd med at flere bidro til at sommerjobben ble variert og interessant.

Vi gleder oss stort til begge skal starte. I videoen nedenfor kan dere bli litt bedre kjent med dem.

Les flere artikler:

Kvinnedagen 2024

  8. mars markerer vi den internasjonale kvinnedagen og setter søkelyset på viktigheten av likestilling.   Byggebransjen har en kjent utfordri...
Se alle artikler