Forfatter: Aase.no

Aase inngår rammeavtale med Entra

Aase Prosjekt har signert rammeavtale med Entra, et av Norges ledende eiendomsselskaper. Første bestilling er å fornye ærverdige Tordenskioldsgate 12.

Det har vært en konkurranse i markedet om rammeavtalen, med flere inviterte aktører.

Aase har vunnet på selskapets kvalitet og kapasitet, og har blitt trukket frem som en attraktiv leverandør med erfaring og spisskompetanse på prosjektledelse.

Rammeavtalen mellom Aase og Entra har en varighet på tre år.

– Vi er utrolig glade for denne tilliten, og for å få jobbe med en fremtidsrettet og seriøs aktør som Entra! Entra er ambisiøs på vegne av sine prosjekter. Det møter også Aases verdier og ambisjoner om å bidra til en bærekraftig by- og stedsutvikling. Sammen Entra får vi utfordrende oppgaver, som også videreutvikler oss som selskap, sier administrerende direktør Marius Tunstad i Aase Prosjekt.

Han synes at det er spennende at Nye Aase, rett etter nyetableringen, går i gang med Entras prosjekter.

Tidligere Aase Byggeadministrasjon har i år blitt til Aase Prosjekt, og to nye søsterselskaper er etablert – Aase Utvikling og Aase Teknikk. Det å sørge for teknisk kompetanse tidlig inn i prosjektene er sentralt i satsningen. Samtidig videreføres den solide prosjekt- og byggelederkompetansen som er bygget opp over 30 år, med arbeidende styreleder Elisabeth Aase i spissen.

T12

Entra har engasjert Aase for prosjektledelse av Tordenskioldsgate 12 (T12). Prosjektet er i oppstart nå, og arbeidet starter ved juletider.

– Vi gleder oss veldig til å blåse nytt liv i så sentralt og ærverdig bygg, sier prosjektdirektør Arne Egge i Aase Prosjekt.

Det kjente bygget får nye tekniske anlegg, og mer funksjonelle kontoretasjer ved at dagens atrium bygges igjen. De nye tekniske installasjonene blir samlet i et nytt påbygg på taket, utført med trekledning som visuelt har en kvalitet lik den originale vindusomrammingen i teak. Takterrassen, med utsikt over Rådhusplassen og Oslofjorden, utvides.

I 2021 vil det rehabiliterte bygget fremstå som «morgendagens kontorer» med funksjonelle løsninger og bevaringsverdige elementer.

Arne Egge tar fatt på arbeidet sammen med senior prosjektleder Maria Wiklund, og team fra Aase-gruppen. De kommer rett fra et annet vellykket prosjekt i Oslo sentrum – rehabilitering av Karl Johans gate 14 hvor H&M Flagship Store flyttet inn i november.

T12 er kommunalt listeført i Byantikvarens gule liste, som del av Rådhusreguleringen, og ansees å ha stor kulturminneverdi.

Les flere artikler:

Oslo Atrium

Oslo Atrium, plassert i Dronning Eufemias gate 6A i Bjørvika, står i begynnelsen av en bemerkelsesverdig transformasjon. Dette ombyggingsprosjektet...

FN – dagen

På FN-dagen reflekterer vi over byggenæringens ansvar for arbeidet mot FNs 17 bærekraftsmål🌍 Disse målene kan ikke nås, uten at vi kutter klimagas...
Se alle artikler