Forfatter: Aase.no

Aase Gruppen styrker laget med fire nye ansatte

Aase Gruppen styrker laget, og kjernekompetansen i prosjekt, byggeledelse samt utvikling av nye områder: Velkommen til fire nye, dyktige ansatte!

I august startet Tore Holvik, Elvis Eidsvold Harsheim, Kristoffer Hutcheson Ekrene i Aase Prosjekt og Petter Grinaker i Aase Teknikk.

– Våre nye medarbeidere har spennende bakgrunn fra eiendomsutvikling til mer teknisk, og de vil styrke kjernekompetansen vi har i prosjekt- og byggeledelse i tillegg utvikling av nye områder. De har også et voldsomt konkurranseinstinkt, er veldig fremoverlente og de er klare til å trå til! sier avdelingssjef og prosjektsjef Aina Staveland Johnsen i Aase Prosjekt.

De siste 2,5 årene har Aase Gruppen doblet antall ansatte. Avdelingsleder og prosjektsjef Jennie Bakke i Aase Prosjekt påpeker at aktiviteten i Aase er høy, og at det gir videre grunnlag for vekst.

– Vi står i mange spennende prosjekter, store og små. Det er en av grunnene til at vi ansetter flere. Det gir oss en enda større mulighet til å tilby riktig kompetanse i vår prosjekt. Vi har et veldig godt inntrykk av våre nyansatte, yngre, ambisiøse og fremadstormende kollegaer, sier Jennie Bakke.

Tore Holvik er utdannet sivilingeniør med konstruksjonsteknikk. Han har jobbet med detaljprosjektering i ÅF Engineering, og er nå ansatt i Aase som prosjektleder.

– Jeg gleder meg til å jobbe sammen med prosjektteamet for å oppnå fastsatte mål og milepæler; økonomi, tid og kvalitet. Satsningen Aase gjør ved å tilby hele verdikjeden, fra utvikling, teknikk og prosjekt tilfører kundene stor verdi. Det er gøy å være med på! sier Holvik.

Elvis Eidsvold Harsheim er ansatt som prosjektleder i Aase Prosjekt. Han har en master i eiendomsutvikling og har også studert økonomi og administrasjon ved Universitetet i San Francisco. Han har en tidligere bakgrunn innenfor idrett. og har vært landslagsutøver i freeski!

– Hvorfor takket du ja til jobben i Aase?

– Aase virket for meg som et veldig spennende selskap å jobbe i. Og etter mitt første møte med Aase fikk jeg et veldig godt inntrykk, som også gav meg følelsen av at dette er et sted jeg vil trives. Videre fremstår Aase som fremoverlent, har mye spennende prosjekter, samt ønsker utfordre og utvikle dagens BAE-næring. Selv tror jeg dette er svært viktig, og dette er også noe jeg vil ta del i, sier Elvis Eidsvold Harsheim

Han spesialområde er digitalisering og teknologi, og hvilke utviklingspotensialer det finnes for å optimalisere dagens BAE-næring.

Kristoffer Hutcheson Ekrene har bakgrunn fra eiendomsmeglerbransjen med en bachelor i eiendomsmegling. Etter dette tok han en mastergrad i eiendomsutvikling ved NMBU. Han ble anbefalt å søke på jobben av en Aase-kollega.

– Kollegaen hadde veldig mye positivt å si om Aase. Etter at jeg nå har startet, vil jeg si at hverdagen absolutt svarer til forventningene. Dette kommer til å bli skikkelig bra! De har stort fokus på faglig utvikling og presisjon i arbeidet som utføres. Videre er det også fokus på at de ansatte skal ha det bra på arbeidsplassen. Det er rom for å ha det sosialt og moro på jobb, samtidig som en skal levere kvalitet til kunden. Det er også svært spennende at Aase har en bred sammensetning av fag på huset, med både Aase Teknikk og Aase Utvikling i tillegg til Prosjekt, sier Hutcheson Ekrene.

Petter Grinaker er nyansatt BIM-Koordinator og Teknisk rådgiver i Aase Teknikk, blir med på å styrke kompetansen på digitalisering og industrialisering i prosjekter.

– Med Petter har vi sikret oss en kjemperessurs for å bidra til Aases digitale satsning. Han har brennende interesse for de muligheter som ligger i digital teknologi, samtidig som han har praktisk erfaring som tidligere elektriker, samt erfaring som entreprenør og elektrorådgiver. Kombinasjonen gir Petter en unik mulighet til å se ulike aspekter, sier daglig leder Arthur Jensen i Aase Teknikk.

I Aase skal Petter Grinaker jobbe med digitalisering, BIM, elektro og rådgivning. Tidligere har han jobbet i Hjellnes Consult og Multiconsult. Nå er han i full gang i sin nye jobb sammen med kollegaer han beskriver som veldig hyggelige, inspirerende og dyktige.

– Hvorfor takket du ja til jobben?

– Jeg takket ja, på grunn av Aases lange og gode rykte i bransjen som en solid aktør som er innovative og nytenkende, sier Petter Grinaker.

– Hva er den største oppgaven du tar fatt på nå, sammen med nye kollegaer?

Å løfte det digitale, lage en oppstarts innføring til BIM for prosjektene, sier Petter Grinaker.

Les flere artikler:

Første spadetak – ny førerhundskole

«Den nye førerhundskolen kommer til å være stedet du alltid vil vende tilbake til. Her blir du født, her går du på skolen, her får du din første ro...
Se alle artikler